kontakt

© 2018 By Faragalla - CVR: 35265287

 • Facebook Social Ikon
 • Instagram Social Icon
 • LinkedIn Social Icon

Nupark 51

7500 Holstebro

​​

Tel: +4529764159

contact@byfaragalla.com

"Challenges are what make life interesting and overcoming them is what makes life meaningful"

- Joshua J. Marine

Min vej . . . . 

Passioneret omkring at inspirerer andre

Jeg har en passion for at styrke individuelle samt grupper til at engagere deres indre styrke og derved nyde fordelene heraf. Mine erfaringer efter 21 år i det danske forsvar, udsendelser til krigszoner og at lede andre igennem, til tider, umulige situationer, har givet mig en dyb selvindsigt. Ved at stå ansigt til ansigt med min værste frygt, erkendte jeg, at uden kærligheden til livet, er der ikke noget liv. Den indsigt ønsker jeg at dele med andre igennem mine individuelle sessioner og workshops.

Jeg har altid været motiveret til og haft et stort ønske om at hjælpe andre. Det skyldes bl.a., at jeg voksede op med en far, der var alkoholiker. Jeg ønskede, som alle børn nok gør, at han bare stoppede, men det kunne han ikke. Det tog mig mange år at forstå og senere tilgive min far for ikke at være der, det skete desværre først efter hans død, og jeg er nu et sted, hvor jeg forstår ham bedre og har et naturligt savn til ham. Alt, hvad han gjorde positivt som negativt, alt, hvad jeg har oplevet til dette øjeblik, har gjort mig til den, jeg er i dag. Vi har hver dag et valg, hvor vi kan tage ansvar for vores eget liv. Hvordan vi vælger at se på de udfordringer, livet giver os, er helt op til os, når vi først erkender, at vi alle har det valg.

"You're happiest while you are making the greatest contributionl"

- Robert F. Kennedy

"You're happiest while you are making the greatest contributionl"

- Robert F. Kennedy

Hvad er det så jeg laver?

Det, vi definerer som livet, er fra vores første indånding ved fødslen, til vores sidste udånding, når vi engang skal herfra.

Den menneskelige krop er en enestående og unik maskine. For kroppen gælder de samme regler som for en kompleks og høj effektiv motor. Den skal løbende efterses og kalibreres.  

De fleste mennesker anvender kun ca. 30-40% af deres lungekapacitet på baggrund af spændinger. 75% af kroppens primære energiforbrug kommer fra ilten, vi indånder. Forestil dig igen at få adgang til denne energi.

Forskning foretaget på bl.a. Harvard og Stanford University viser, at rytmisk vejrtrækning inden for få minuter kan minimere udskillelse af adrenalin og noradrenalin. 

Når vi går fra travlhed til stressede situationer, udskiller kroppen adrenalin og noradrenalin for at gøre kroppen klar til at kæmpe. Det er en effektiv og positiv respons i kortere perioder. Samtidigt udskilles hormonet kortisol, der bl.a. styrker immunforsvaret og du heler hurtigere. Dette er indbygget i os alle, som en del af vores evne til at overlever fra forhistoriske tider. 

Problematikken opstår, når det autonome nervesystem ikke er i balance. Dette system er delt op i to, det Sympatiske(Fight or Flight) og det Parasympatiske nervesystem(Rest and Digest). Igennem guidet rytmisk åndedræt giver jeg dig mulighed for at genetablere balancen imellem de to systemer. På denne måde standses udskillelsen af stresshormoner, og du får mere energi.

"No disease, including cancer can exist in an alkaline environment"

- Dr. Otto Warburg

Certificeret
 • Sports Massør

 • New Me Breath Coach v. New Me Strategies

 • Idrætsinstruktør

 • Foundations of Heart Rate variability certificeret v. Elite HRV

Kvalifikationer
 • Førstehjælps Instruktør

 • Driftsleder

 • Selvstændig erhvervsdrivende

 • Mellemleder i hæren

Veterans Charity Coffee - støt en god sag!

Støt en god sag!